Parasztfiúba lett szerelmes a nagykövet lánya: romantikus sorozat a TV2-n

img ]

A Tvr-hét ajánlja!

Parasztfiúba lett szerelmes a nagykövet lánya: romantikus sorozat a TV2-n

Nare és Sancar kapcsolata csak akkor rendeződhet, ha képesek szembenézni a múlt árnyaival. A romantikus török sorozat a Tv2-n látható hétfőtől péntekig 15.40-től.

Még gyermekként szeretett egymásba Nare, a nagykövet lánya és Sancar, a parasztfiú. Szerelmükből legenda született. Alig várták, hogy elég idősek legyenek a házassághoz, a sors azonban közbeszólt, és a boldogság, a közös élet helyett szakítottak egymással. A lány nyom nélkül eltűnt, különböző történetek kapnak róla szárnyra: egyesek szerint meghalt, mások szerint Európába utazott.

Nare és a kislánya (Fotó: Tv2)

Évekkel később Nare Montenegróban él a kislányával. Amikor egyik nap menekülniük kell, Nare úgy dönt, visszatérnek Törökországba, hogy Melek megismerhesse az édesapját. Nem tudja, hogy Sancar éppen az esküvőjére készül. A férfi azonban nem boldog, még mindig a hajdani szerelmén jár az esze. Megdöbben, amikor az esküvőjén meglátja egykori kedvesét, és megtudja, hogy Nare azt szeretné, ha a lánya vele lenne. Sancar nem akarja elhinni, hogy az ő gyermeke. Az esküvő persze botrányba fullad. Ez azonban csak a kezdet, és ahhoz, hogy a helyzet rendeződjék, Sancarnak és Narének szembe kell néznie a múlt árnyaival.

A főszerepben Neslihan Atagül (Fotó: Tv2)

Nare szerepét a huszonnyolc éves Neslihan Atagül alakítja, akinek rossz emléke (is) fűződik a sorozathoz: betegség miatt kénytelen volt abbahagyni a munkát, Tuba Büyüküstün ugrott be helyette. Atagülben szerencsésen keverednek közel-keleti ősei és fehérorosz édesanyja vonásai. Tehetsége mellett a szépségének is szerepe volt benne, hogy korán megvetette lábát a filmvilágban: tizennégy évesen állt először kamera elé. Húszévesen már főszerepet játszott A pokol kapujában című drámában, és nálunk is ment a Végtelen szerelem című sorozata. A színészkollégájával, A szultána című sorozatból ismert Kadir Doğuluval 2013-ban, a Fatih Harbiye széria forgatásán ismerkedett meg, három esztendővel később összeházasodtak.

Kezdetben nem hiszi el, hogy a kislány az övé (Fotó: Tv2)

Neslihan Atagül sorozatbéli partnere, Engin Akyürek idén tölti be a negyvenet. Ő is az új évezred felfedezettje, kurd gyökerekkel rendelkezik, ereiben asszír, zsidó, perzsa, örmény és török vér keveredik. A népszerű sorozatok (Fatmagül; Piszkos pénz, tiszta szerelem) mellett több filmben (Végzet, Emlékek útvesztőjében) is láthatta néző.

Melek és Sancar (Fotó: Tv2)

Érdekesség, hogy A nagykövet lánya az ötvenedik török sorozat, amit Magyarországon bemutattak.

Szilágyi G. Gábor

Kiderült, mikor indul A nagykövet lánya, a TV2 új napi sorozata

img ]

A TV2-n május 14-én, pénteken lesz utoljára látható Az én lányom című török dráma. A műfaj rajongói azonban ezt követően sem maradnak újdonság nélkül, ugyanis a csatorna egy újabb török produkciót hoz a helyére. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a TV2 következő premierje A nagykövet lánya lesz, mely egyfajta mérföldkőnek is tekinthető. Ez lesz ugyanis az 50. török sorozat, amely hazánkban tévéképernyőre kerül.

A nagykövet lánya első része május 17-én, hétfőn 15:40-kor indul a TV2-n, a folytatás pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban lesz látható. A Törökországban 2019-ben indult és mai napig vetített széria történetéről a következőket tudhatjuk:

Nare a kislányával, Melekkel él Montenegróban, ám egy nap a nő hatalmas hibát követ el, ami miatt menekülniük kell. A célállomás Törökország, ahova azért mennek, hogy Melek megismerkedhessen az édesapjával és Nare azt szeretné, ha kislánya a férfinél élne tovább. Sancar az esküvőjére készül, de nem boldog, állandóan a volt szerelmén jár az esze, akit évek óta nem látott és, akiről azóta is legendák születnek.

A sorozat főszerepében Törökország kedvelt, idehaza is népszerű színészeit láthatjuk. Sancart Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), míg Naret Neslihan Atagül (Végtelen szerelem) alakítja. A színésznőt azonban csak az első szezonban láthatja a közönség, ugyanis Atagül betegség miatt volt kénytelen otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezett, akit olyan sorozatokban láthattak már a nézők mint az Egy ellopott élet, vagy Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

Még több hír található a Media1.hu-n!

Borító: Engin Akyürek és Neslihan Atagül A nagykövet lányában. Fotó: kizlar

A Végtelen szerelem sztárjának új sorozata indul hamarosan a TV2-n

img ]

A TV2 hamarosan egy újabb török sorozattal bővíti kínálatát. A csatorna már el is kezdte reklámozni A nagykövet lányát (Sefirin Kizi), melynek főszerepében Törökország egyik legnépszerűbb férfi színésze, az idehaza is kedvelt Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), valamint a Végtelen szerelem sztárja, Neslihan Atagül látható.

A sorozat 2019 decemberében debütált a török Star TV-n és jelenleg is fut, így a rajongók egy újabb, hosszú ideig látható sorozatra számíthatnak majd.

A történet főhőse egy gazdag üzletember (Akyürek), aki beleszeret egy nagykövet lányába (Atagül), a festői Aegeanban. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket. A sorozat több egyszerű romantikus drámánál, ugyanis a főhősnő történetszálán nagy hangsúlyt kap az, hogy egy fiatal nő miképpen tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal, a családja felől rá nehezedő nyomással.

Hamarosan képernyőn

A nagykövet lánya pontos hazai premierdátuma egyelőre nem ismert, de mivel a TV2 már reklámozza a szériát, ezért várhatóan heteken belül elkezdik a részek sugárzását. A sorozat rajongóinak azonban fel kell készülniük arra, hogy Neslihan Atagült nem láthatják sokáig, ugyanis a színésznő betegség (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kiszállni a produkcióból.

A helyét a második évadtól kezdődően Tuba Büyüküstün vette át, akit olyan sorozatokban láthatott már a közönség mint a Bosszú vagy szerelem, az Egy ellopott élet és ő játszott Engin Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben is.

Épp tegnap írtuk meg azt is, hogy a Life TV is egy új török sorozatot indít.

Frissítés 2021.05.08

Kiderült mostanra, mikor indul A nagykövet lánya, erről különálló hírünkben olvashatnak.

Borító: Engin Akyürek és Neslihan Atagül. Fotó: dizilah.com