VIDEO: Ambasadorka Srbije postala “viralna” posle susreta sa Đokovićem - od DS-a do Londona uz SNS

img ]

Na kraju se povlači iz stranačkog života, te je 2018, nakon što je mesto ambasadora Srbije u Londonu bilo upražnjeno više od godinu dana, aktuelna naprednjačka vlast bira na funkciju ambasadorke, na kojoj je i danas.

Politikom se bavi još od devedesetih godina, kada je kao članica Demokratske stranke birana za odbornicu Skupštine Grada Beograda, a široj javnosti postala je poznata kao pomoćnica ministra spoljnih poslova Gorana Svilanovića, kada je bila zadužena za informisanje, štampu i kulturu.

Kad ste već ovde…

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

VOJVOTKINJA SIJALA OD SREĆE! Novak Đoković oduševio Kejt Midlton: Postavio joj je samo jedno pitanje!

img ]

Vic dana

Po­sle pr­vog sa­stan­ka de­č­ko ka­že pla­vu­ši. - Ja­vi­ću ti se. - Ali ne­maš moj broj! - Ako nam je su­đe­no, po­go­di­ću ga.

Istorija, Novak osvojio 20. slem titulu!

img ]

Danas, više nego ikad, želimo da nove informacije dobijemo brzo, da budemo sigurni da su tačne i da odgovore baš na ono što nas zanima.