Elrabolták és megkínozták az afgán nagykövet lányát Pakisztánban

img ]

19.2k Followers, 3,795 Following, 1,075 Posts - See Instagram photos and videos from @atv.hu

A Végtelen szerelem sztárjának új sorozata indul hamarosan a TV2-n

img ]

A TV2 hamarosan egy újabb török sorozattal bővíti kínálatát. A csatorna már el is kezdte reklámozni A nagykövet lányát (Sefirin Kizi), melynek főszerepében Törökország egyik legnépszerűbb férfi színésze, az idehaza is kedvelt Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), valamint a Végtelen szerelem sztárja, Neslihan Atagül látható.

A sorozat 2019 decemberében debütált a török Star TV-n és jelenleg is fut, így a rajongók egy újabb, hosszú ideig látható sorozatra számíthatnak majd.

A történet főhőse egy gazdag üzletember (Akyürek), aki beleszeret egy nagykövet lányába (Atagül), a festői Aegeanban. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket. A sorozat több egyszerű romantikus drámánál, ugyanis a főhősnő történetszálán nagy hangsúlyt kap az, hogy egy fiatal nő miképpen tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal, a családja felől rá nehezedő nyomással.

Hamarosan képernyőn

A nagykövet lánya pontos hazai premierdátuma egyelőre nem ismert, de mivel a TV2 már reklámozza a szériát, ezért várhatóan heteken belül elkezdik a részek sugárzását. A sorozat rajongóinak azonban fel kell készülniük arra, hogy Neslihan Atagült nem láthatják sokáig, ugyanis a színésznő betegség (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kiszállni a produkcióból.

A helyét a második évadtól kezdődően Tuba Büyüküstün vette át, akit olyan sorozatokban láthatott már a közönség mint a Bosszú vagy szerelem, az Egy ellopott élet és ő játszott Engin Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben is.

Épp tegnap írtuk meg azt is, hogy a Life TV is egy új török sorozatot indít.

Frissítés 2021.05.08

Kiderült mostanra, mikor indul A nagykövet lánya, erről különálló hírünkben olvashatnak.

Borító: Engin Akyürek és Neslihan Atagül. Fotó: dizilah.com

Májusban véget ér Az én lányom a TV2-n

img ]

Idén január 4-én kezdte vetíteni a TV2 Az én lányom című török drámasorozatot. A széria főszerepében a Fatmagülből és a Kuzey Güney – Tűz és vízből ismert Bugra Gülsoyt, valamint az Anya fiatal szereplőjét, Beren Gökyildizt láthatja a közönség. A mindösszesen csak egy szezont megélt produkciót kora délutánonként sugározza a TV2, azonban hamarosan lekerül a képernyőről.

Ma kiderült, hogy Az én lányom története utolsó epizódja mikor lesz utoljára képernyőn. A finálét május 14-én, pénteken 15:40-kor vetíti majd a TV2. A török sorozatok rajongói azonban nem maradnak újdonság nélkül Az én lányom után sem. Várhatóan ennek a szériának a helyére érkezik Neslihan Atagül és Engin Akyürek főszereplésével A nagykövet lánya, melynek hazai premierjéről tegnap számoltunk be.

További hírek találhatók a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre és RSS-csatornánkra, valamint kövessen bennünket Facebookon is, hogy ne maradjon le a friss hírekről!

Borító: Beren Gökyildiz és Bugra Gülsoy, Az én lányom főszereplői. Fotó: TV2 Sajtószoba