Új sorozatot indít a TV2

img ]

Új sorozatot indít a TV2

A bosszú csapdájában minden hétköznap 16.45-kor a Kegyetlen város és a Remények földje között a TV2 műsorán

Új török sorozattal jelentkezik a TV2 október 5-től hétköznap délutánonként. A bosszú csapdájában című dráma két gyűlölködő családról szól.

A Remények földjéhez hasonlóan az új széria is a vidéki Törökországon játszódik, amelynek hagyományai, kultúrája a mai napig elüt a modern nagyvárosi élettől.

(A legfrissebb hírek itt)

Miran szülei halálát akarja megbosszulni és tervét bármi áron véghez viszi, erre nevelte a nagyanyja. Elcsábítja a szépséges Reyyant, aki mit sem sejt a sötét múltról, Miran azonban úgy tudja: a lány apja ölte meg a szüleit. Miután feleségül veszi Reyyant, elhagyja őt, ami nagy szégyennek számít Törökországban, főleg vidéken. Az elszánt férfi egy dologgal nem számol: hogy beleszeret a lányba, és kételkedni kezd a nagyanyjában..

Családi drámákkal is találkozhatunk a sorozatban

Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét, október 5-től a magyar tévénézők is megismerkedhetnek az izgalmas, fordulatokban gazdag sorozattal.

Meglepő fordulatokkal jön A bosszú csapdájában

A török sorozat szereplőit csupa népszerű magyar színész szólaltja meg: Hám Bertalan, Kereki Anna, Farkasinszky Edit, Holl Nándor, Bencze Ilona, Fehér Tibor, Dányi Krisztián, Kiss Erika, Laurinyecz Réka, Moser Károly, Barbinek Péter, Sallai Nóra, Laudon Andrea, Zsurzs Kati és Huszárik Kata.

A bosszú csapdájában minden hétköznap 16.45-kor a Kegyetlen város és a Remények földje között a TV2 műsorán.

A bosszú csapdájába esett a szerelmes ifjú

img ]

A bosszú csapdájába esett a szerelmes ifjú

Vadonatúj török sorozat a képernyőn. A bosszú csapdájában sajátos Rómeó és Júlia történet, a háttérben két gyűlölködő családdal. A széria október 5-től, hétköznaponként 16.45-től látható majd a Tv2-n.

Miran a szülei halálát akarja megbosszulni, erre nevelte a nagyanyja. Elcsábítja a szépséges Reyyant, aki mit sem sejt a sötét múltról, Miran azonban úgy tudja: a lány apja ölte meg a szüleit. Nem sejti, hogy valójában törvénytelen gyermek, akit nem fogadott el a családja. Miután feleségül veszi Reyyant, elhagyja őt, ami nagy szégyennek számít a török tradíciók szerint. Az elszánt férfi azonban egy dologgal nem számolt: beleszeret a lányba, és kételkedni kezd a nagyanyjában.

Kedvcsinálónak itt a sorozat beharangozója:

Bosszú és hazugság, árulás és szerelem keveredik az új, romantikus török sorozatban, melynek eredeti címe: Hercai. Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét. A főszerepben Akin Akinözü és Ebru Şahin látható. A fiatal tehetségek közül Akinözüt A szultána néhány epizódjából ismerheti a néző. Az izgalmas, fordulatokban gazdag sorozat október 5-én indul.

A szerelem csapdájában vergődik a bosszúszomjas ifjú

img ]

A Tvr-hét ajánlja!

A szerelem csapdájában vergődik a bosszúszomjas ifjú

Sajátos, modern Rómeó és Júlia történet A bosszú csapdájában című romantikus török sorozat , a háttérben két gyűlölködő családdal, és két lánnyal, akik ugyanannak a férfinak a szívéért epekednek. A széria hozta meg a világhírt a szerelmepárt alakító Akin Akinözünek és Ebru Şahinnak. (Tv2, hétköznap, 16.45)

A jó módú Sadoglu családban él a gyönyörű, fiatal lány, Reyyan. A csodálatos ház, amiben laknak, van akinek palota, neki börtön. Bár itt született, a birtok sohasem vált igazi otthonává. Nem lehetett sem unoka, sem a ház asszonya. A nagyapja, Nasuh sohasem szerette. Kislány korában sokat bántották és csúfolódtak rajta, és ez most is így van.

Kedvcsinálónak itt a sorozat beharangozója:

Reyyan lelke azonban szabadon szárnyal, nem tud és nem is akar megfelelni a szigorú elvárásoknak. Úgy érzi, már nem kislány többé. Egy nap majd elmegy innen, és hazatalál. Csak egy csodára vár, amiről tudja, hogy be fog következni. Azért imádkozik minden nap, hogy találkozik majd a nagy Ő-vel. A férfival, aki rátalál, hazaviszi, és akkor végre lesz otthona. Ahogy reggel felkel a nap, úgy valósul meg majd az álma.

A csodára vár, amiről tudja, hogy bekövetkezik (Fotó: Tv2)

Miran szüleit megölték. A nagyanyja azóta táplálja szívében a bosszút. Más érzelmeknek nincs helye ott. Nem szabad, hogy a szíved elgyengüljön – mondja az ifjúnak. Miran elképesztő tervet eszel ki. Mindent alaposan kigondolt, két éve építi a bizalmi, üzleti kapcsolatot a gyilkosnak tartott családdal. Megosztotta velük a földjét, cserébe pénz adtak neki, még hitelt is fölvettek miatta. Mára teljesen megbíznak benne, családtagként kezelik. Megígéri a nagyanyjának, hogy hamarosan eljön az idő, amikor fekete kendő nélkül, büszkén térhet vissza a városba.

A bosszú csapdájában sorozat plakátja (Fotó: Tv2)

Egyik nap azonban Miran találkozik a lánnyal, akinek megriad a lova az autójától, és ledobja a hátáról. A férfi a segítségére siet, és első pillantásra beleszeret a szépségbe. Kiderül, hogy Reyyan is a bűnös család tagja. Miran mégis megkéri a kezét, ám a családfő, Nasuh nem engedi, hogy feleségül menjen hozzá. A másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba. Miközben a két lány összecsap a férfi szerelméért, Miran is nehéz helyzetbe kerül. Egyfelől fülig szerelmes Ryyanba, másfelől kételkedni kezd a nagyanyjában.

Reyyan és Miran (Fotó: Tv2)

Bosszú és hazugság, árulás és szerelem keveredik a 2019-ben indult, romantikus török sorozatban. A bosszú csapdájában sajátos Rómeó és Júlia történet, a háttérben két gyűlölködő családdal. Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét. A főszerepben Akin Akinözü és Ebru Şahin látható.

Világsikert aratott a romantikus sorozat (fotó: Tv2)

A fiatal tehetségek közül Akinözü az ismertebb, négy generációs művészcsalád gyermeke, az anyja Özlem Akinözü színésznő. A Berkeley Egyetemen alkalmazott matematikát, és közben színészetet tanult. Az első képernyős szerepét A szultána néhány epizódjában játszotta. A világhírt és a szakmai elismerést A bosszú csapdájában című széria hozta meg számára. Akinözü kiválóan beszél angolul, lelkes sportember, és húst nem, csak halat és a tenger gyümölcseit eszik. A barátnője, Sandra pedig nem szakmabeli.

Reyyen és a kistestvére, Gül (Fotó: Tv2)

Ebru Şahin is alig néhány szerepet tudhat maga mögött, viszont a török újságírók Akinözüvel együtt 2020 legjobb tévésorozat párjának választották. A sorozat neki is a kiugrást jelentette, ami azért jó, mert így meg lehet különböztetni a névrokonaitól, a német születésű Ebru Sahintól, aki nemcsak színészkedik, de forgatókönyveket is ír, egy másik színésznőtől, és nem tévesztendő össze Ebru Ojen Sahinnal sem.

Szilágyi G. Gábor