Májusban véget ér Az én lányom a TV2-n

img ]

Idén január 4-én kezdte vetíteni a TV2 Az én lányom című török drámasorozatot. A széria főszerepében a Fatmagülből és a Kuzey Güney – Tűz és vízből ismert Bugra Gülsoyt, valamint az Anya fiatal szereplőjét, Beren Gökyildizt láthatja a közönség. A mindösszesen csak egy szezont megélt produkciót kora délutánonként sugározza a TV2, azonban hamarosan lekerül a képernyőről.

Ma kiderült, hogy Az én lányom története utolsó epizódja mikor lesz utoljára képernyőn. A finálét május 14-én, pénteken 15:40-kor vetíti majd a TV2. A török sorozatok rajongói azonban nem maradnak újdonság nélkül Az én lányom után sem. Várhatóan ennek a szériának a helyére érkezik Neslihan Atagül és Engin Akyürek főszereplésével A nagykövet lánya, melynek hazai premierjéről tegnap számoltunk be.

További hírek találhatók a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre és RSS-csatornánkra, valamint kövessen bennünket Facebookon is, hogy ne maradjon le a friss hírekről!

Borító: Beren Gökyildiz és Bugra Gülsoy, Az én lányom főszereplői. Fotó: TV2 Sajtószoba

Meghalt egy motoros Békéscsabánál

img ]

Autó alá csúszott és meghalt egy motoros szombaton Békéscsaba és Kondoros között; a baleset miatt teljesen lezárták a 44-es főutat, a forgalmat elterelik – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a motoros a járművel elesett és a szemből érkező személyautó alá csúszott. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Kondoros felől Békéscsaba irányába tartókat Orosháza felé, illetve az M44-es autóútra terelik, a Békéscsabáról Kondoros felé indulókat pedig az M44-es autóútra irányítják.

Lemond az Osztrák Szabadságpárt elnöke

img ]

Lemond Norbert Hofer, az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, írja az MTI.

Ezt a politikus saját maga jelentette be kedden az oe24 televíziós hírcsatornának nyilatkozva, annak nyomán, hogy összetűzésbe került Herbert Kickllel, az FPÖ parlamenti frakcióvezetőjével abban a kérdésben, ki lesz a párt kancellárjelöltje a következő parlamenti választáson.

Igen, lemondok. Ma érkeztem vissza a kezelésről, és mindent jól átgondoltam

– mondta Hofer, aki a kurirer.at hírportál szerint porckorongproblémák miatt szorult ellátásra.

A szabadságpárti politikus az Österreich című lapnak nyilatkozva munkásságára visszatekintve hangsúlyozta, hogy sikerült az “Ibiza-botrány” következtében megrendült pártját stabilizálnia. “Utam azonban az FPÖ élén a mostani nappal véget ér” – tette hozzá.

A politikus egyben közölte, hogy meg akarja tartani tisztségét a Nemzeti Tanács (a parlament alsóháza) harmadik elnökeként. Megerősítette egyben azt is, hogy döntése hátterében a párt frakcióvezetőjével kialakult viszálya áll.

Mint mondta, a következő hetekben pártkongresszust kell tartani a vezetőségi kérdés rendezésére. Mindenestre sok sikert kíván utódjának, tette hozzá. Az FPÖ közleményben erősítette meg Hofer lemondását.

Hofer 2019 májusában került az FPÖ élére, miután elődje, Heinz-Christian Strache lemondásra kényszerült a belpolitikai botrányt kavaró Ibiza-videó néven ismertté vált felvétel miatt. A titokban, megrendezett körülmények között 2017-ben készített videón Strache és Johann Gudenus, az FPÖ párt akkori frakcióvezetője egy magát egy orosz oligarcha unokahúgának kiadó nővel tárgyalt. Strache a nőnek párt- és médiatámogatásért cserébe zsíros állami megbízásokat ígért.