Kiderült, mikor indul A nagykövet lánya, a TV2 új napi sorozata

img ]

A TV2-n május 14-én, pénteken lesz utoljára látható Az én lányom című török dráma. A műfaj rajongói azonban ezt követően sem maradnak újdonság nélkül, ugyanis a csatorna egy újabb török produkciót hoz a helyére. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a TV2 következő premierje A nagykövet lánya lesz, mely egyfajta mérföldkőnek is tekinthető. Ez lesz ugyanis az 50. török sorozat, amely hazánkban tévéképernyőre kerül.

A nagykövet lánya első része május 17-én, hétfőn 15:40-kor indul a TV2-n, a folytatás pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban lesz látható. A Törökországban 2019-ben indult és mai napig vetített széria történetéről a következőket tudhatjuk:

Nare a kislányával, Melekkel él Montenegróban, ám egy nap a nő hatalmas hibát követ el, ami miatt menekülniük kell. A célállomás Törökország, ahova azért mennek, hogy Melek megismerkedhessen az édesapjával és Nare azt szeretné, ha kislánya a férfinél élne tovább. Sancar az esküvőjére készül, de nem boldog, állandóan a volt szerelmén jár az esze, akit évek óta nem látott és, akiről azóta is legendák születnek.

A sorozat főszerepében Törökország kedvelt, idehaza is népszerű színészeit láthatjuk. Sancart Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), míg Naret Neslihan Atagül (Végtelen szerelem) alakítja. A színésznőt azonban csak az első szezonban láthatja a közönség, ugyanis Atagül betegség miatt volt kénytelen otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezett, akit olyan sorozatokban láthattak már a nézők mint az Egy ellopott élet, vagy Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

Még több hír található a Media1.hu-n!

Borító: Engin Akyürek és Neslihan Atagül A nagykövet lányában. Fotó: kizlar

A Végtelen szerelem sztárjának új sorozata indul hamarosan a TV2-n

img ]

A TV2 hamarosan egy újabb török sorozattal bővíti kínálatát. A csatorna már el is kezdte reklámozni A nagykövet lányát (Sefirin Kizi), melynek főszerepében Törökország egyik legnépszerűbb férfi színésze, az idehaza is kedvelt Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), valamint a Végtelen szerelem sztárja, Neslihan Atagül látható.

A sorozat 2019 decemberében debütált a török Star TV-n és jelenleg is fut, így a rajongók egy újabb, hosszú ideig látható sorozatra számíthatnak majd.

A történet főhőse egy gazdag üzletember (Akyürek), aki beleszeret egy nagykövet lányába (Atagül), a festői Aegeanban. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket. A sorozat több egyszerű romantikus drámánál, ugyanis a főhősnő történetszálán nagy hangsúlyt kap az, hogy egy fiatal nő miképpen tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal, a családja felől rá nehezedő nyomással.

Hamarosan képernyőn

A nagykövet lánya pontos hazai premierdátuma egyelőre nem ismert, de mivel a TV2 már reklámozza a szériát, ezért várhatóan heteken belül elkezdik a részek sugárzását. A sorozat rajongóinak azonban fel kell készülniük arra, hogy Neslihan Atagült nem láthatják sokáig, ugyanis a színésznő betegség (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kiszállni a produkcióból.

A helyét a második évadtól kezdődően Tuba Büyüküstün vette át, akit olyan sorozatokban láthatott már a közönség mint a Bosszú vagy szerelem, az Egy ellopott élet és ő játszott Engin Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben is.

Épp tegnap írtuk meg azt is, hogy a Life TV is egy új török sorozatot indít.

Frissítés 2021.05.08

Kiderült mostanra, mikor indul A nagykövet lánya, erről különálló hírünkben olvashatnak.

Borító: Engin Akyürek és Neslihan Atagül. Fotó: dizilah.com

Kumin Viktória az RTL Klub gyönyörű, szőke híradósa volt - Ma londoni diplomatafeleség

img ]

Kumin Viktóriára a nézők többsége az RTL Klub híradójából emlékezhet. 1998-ban a kereskedelmi csatornánál dolgozott gyakornokként, majd a TV2 Jó reggelt, Magyarország című műsorát vezette, 2000 és 2005 között a Duna TV műsorvezetőjeként szerepelt képernyőn, majd 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők.

Kumin Ferenc politológus, diplomatához ment feleségül, 2008 augusztusában született meg első gyermekük, Berta. A képernyőre az esti Híradóban tért vissza a következő év áprilisában.

Kumin Viktória találkozott Erzsébet királynővel

A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle. Fél évvel később a Kossuth Rádiónál kezdett el dolgozni. Hat évvel kislánya születése után, 2014 augusztusában derült ki, hogy újra várandós, és második gyermekével a következő év januárjára van kiírva.

Fotó: RTL Klub

Kumin Viktória férje, dr. Kumin Ferenc május óta Magyarország londoni nagykövete, a megbízólevél-átadására 2020. december 4-én került sor a Buckingham-palotában. A világjárvány miatt első alkalommal tartottak úgynevezett “hibrid ceremóniát”, vagyis a protokollt és a szertartásos elemeket ugyan megtartva, de II. Erzsébet királynő a Windsor-kastélyból, online jelentkezett be. Nem kívánta tovább várakoztatni őket, mert decemberre már 26-an vártak a megbízólevelük átadására.

  • Amikor kiköltöztünk Londonba, az előző nagykövettől megkaptuk azt a felkészítőanyagot, amit annak idején ő is. Tetemes mennyiségű papír, egy egész paksaméta volt. Elszörnyedve láttam, hogy mennyi mindent kellene megjegyezni: hova lépek kettőt jobbra, hármat balra, mikor lépek előre, hol állok meg, hol nem állok meg, hogyan pukedlizem, hogyan hajtanak fejet, és hajolnak meg a férfiak. Ezt memorizálni kell, mert a helyszínen csak pár perced van, nincs idő sokat gondolkodni.

Fotó: YouTube/Embassy of Hungary in London

  • Ebben a paksamétában például egy térkép is volt, és egy precíz leírás is szerepelt arról a térről, ahova a hintó befordult. Egy ősrégi tradíció, hogy a Londonba érkezett, delegált nagyköveteket hintóval viszik a Buckingham-palotába II. Erzsébet királynő elé. Ez mindig is így volt, állítólag Viktória királynő óta változatlan. A magyar nagykövetség elő is begördült a hintó, és csak annyit kellett tenni, hogy méltóságteljesen beszálljunk - mesélte Kumin Viktória az RTL klub Reggeli című műsorában.

A 45 éves újságíró fekete ruhát és tűsarkút, valamint királykék kalapot, fülbevalót és kabátot viselt a ceremónián.

Fotó: YouTube/Embassy of Hungary in London

  • A színt royal blue-nak, vagyis királykéknek hívják. Utólag gondoltam bele, hogy tulajdonképpen ez lehet üzenet is, tisztelet a királynő felé, de eredetileg nem voltam ilyen bölcs, nem gondoltam ennyire végig.

Fotó: YouTube/Embassy of Hungary in London

  • Egy szívélyes, személyes beszélgetést tudtunk II. Erzsébettel folytatni, aki borzasztóan kedvesen érdeklődött az itteni munkámról és családi életünkről is. Amikor az ember benne van ebben a beszélgetésben, szinte már el is felejti azt, hogy nem valójában vagyunk együtt a teremben - mesélte Magyarország londoni nagykövete a Buckingham-palotában tett látogatásuk után készült videóban.

Nagyon bensőséges hangulata volt ennek a találkozónak, a királynő nagyon kedves volt, és külön örült, amikor megtudta, hogy a gyerekek nagyon szeretnek iskolába járni. Érdeklődött, hogy van-e már brit akcentusuk. Be tudtunk számolni arról, hogy egy pici már van, tanulunk tőlük - tette hozzá a felesége.

Pálffy István 2010-ben hagyott fel a tévézéssel

Pálffy Istvánra a legtöbben a televíziós korszakából emlékeznek, vezette a TV2 Tények, illetve Jó estét, Magyarország című műsorát és a Magyar Televízió híradóját is. Az egykori műsorvezető már hosszú évekkel ezelőtt, 2010-ben búcsút intett a televíziózásnak.